Hem

Klicka för att besöka oss på Facebook och Youtube

2019 är här och vi är redo för ännu en säsong. Först ut är MidNightMeet 2019 den 4e maj. Där efter kommer vi ha "Tisdag of the month" som kommer va första tisdagen varje månad. En träff för bilintresserad.

Säsongen 2018 vi har hunnit med: 2 stycken utställningar och 5 stycken träffar. Det har varit det mest händelserika  året för MidNightMeet sedan vi startade 2012.

Eftersom vi hade haft 2 år långt uppehåll inför denna säsong så var det såklart lite nervöst. Bilmarknaden och bilfolket märkte att vi hade lite andra krav än sist.  Tidigare år har vi varit ganska ensamma med att hålla i utomhus utställningar i Göteborg, medans det nu efter uppehållet kryllade av utställingar och andra Facebook-event. Vi trodde att det bara var att trumma på där vi slutade 2015 och i efterhand kanske det inte var helt rätt. Vi har haft en underbar säsong och vi har utökat vårt medlemsantal. Nu satssar vi på att utvärdera våra prestationer för att göra säsong 2018 ännu bättre. Förhoppningsvis kan vi nå ut till ännu fler motorintresserade personer där ute.


Vi vill samtidigt tacka alla som stöttar oss och hjälper oss att driva både utställingarna och träffarna framåt. Allt kan alltid bli bättre!Bakgrund


Vi startade 2012. Vi var då tre killar som hade ställt ut våra bilar och varit på många utställningar. Vi funderade över "varför ska alltid utställningar va under dagen?", speciellt då effektljus och dylikt inte visades rättvist i ljusa förhållanden.

Vi bestämde oss för att hålla i en egen utställning.  Tre veckor senare så höll vi det allra första MidNightMeet:et, som då hölls utanför Åby travbana. Mycket folk och bilar dök upp och vi anade att det inte skulle bli det sista MidNightMeet:et vi arrangerade.


Meriter


  • Under dessa år så har det skrivits om oss i både Bilsport och MölndalsPosten.
  • Vi har haft stora meriterade namn som Lukas Kooz och Emplamojje som ställt ut hos oss.
  • Vi har haft bilar från Sverige, Norge, Finland och Danmark som har besökt oss


Målsättning


Vår målsättning är att sätta våra besökare i fokus, att alla som besöker oss ska känna att våran utställning/träff är något utöver det vanliga.

Ibland har vi tagit betalt under våra event och ibland har dem varit gratis. Det vi har tjänat in har vi hela tiden strävat efter att ge tillbaka. Bland annat i  form av gåvor under speciella tillfällen, som stickers och dekaler.

Facebook och YoutubeGlöm inte att gå med i vår Facebookgrupp "MidNightMeet". samt följa vad som händer på vår Youtube-kanal där vi lägger vi upp:

 

  • Bilträffar
  • Bilutställningar
  • V-logg avsnitt


Så missa inte det!

F.A.Q


Varför kostar era bilutställingar och bilträffar? Att bedriva ett event kostar pengar,  så vid större event så måste vi ta betalt för att få det ekonomiska att gå runt.


Varför heter ni MidNightMeet när ni inte har event vid midnatt? När vi startade upp vårt första event så ville vi ha ett namn som visade att vi hade event efter mörkrets inbrott, och då föll sig "MidNightMeet" rätt natturligt. Trots att vi numer inte har event så pass sent, påverkar inte i tillräckligt för att vi skulle vilja byta namn.


Vart kan jag köpa MNM dekaler/stickers? De går tyvärr inte att köpa. Vi delar ut dem gratis vid vissa av våra evenemang som uppskattning för att ni som besökare väljer att närvara.


Varför håller ni till på så små platser? De är väldigt svårt att få tillstånd att hyra stora platser i Göteborg. Bilevent är enligt allmänheten förknippat med däckskrik och nedskräpning, så få ställen vill ge oss tillstånd. Eftersom vi hyr platserna som utställningarna äger rum på så har det fått vara på det viset.

Owner

Alex Von Lannefors

Email: Alex_lannefors@hotmail.com


Webmaster

Sebastian Ågren

Email: Sebban@agren-media.se

Telefon: +46 702322418

© Copyright. All Rights Reserved.